משה דב
אשכולות
תחומי התמחות: יועץ למסעדנות וקייטרינג, יועץ לרגולציה ותקינה, הכנת תפריט, הקמת עסק בתחום המזון, ניהול מטבח
איזור פעילות: מרכז, דרום, צפון, שרון, ירושלים והסביבה, תל-אביב וגוש דן
שעות פעילות
| בין השעות 08:00-12:00 בזימון תור מראש בלבד. |
נסיון מקצועי
שפות
- אנגלית
- עברית
מחירון
| פגישת היכרות ללא תשלום | |
| שעת ייעוץ – מעל 280 ש"ח לשעת יעוץ | |
| אמצעי תשלום העברה בנקאית, PayPal/Google Pay/Bit, כרטיס אשראי |
אודות
אשכולות בניהול משה דוב
החברה המתמחה בתקינה ורגולציה
בניהול והקמה של עסקים בתחום המזון/מסעדנות
מאמרים שנכתבו ע״י משה עוד
מדריך לעסק של FOOD TRUCK
כיצד להקים עסק של Food Truck – משאית מזון כדי להקים עסק של משאית מזון, נדרשים קונספט תחרותי ומושך, תוכנית עסקית בת קיימא, כמובן – משאית מזון מאובזרת וכן אסטרטגיית שיווק מוצקה, כדי לבנות את בסיס הלקוחות שלכם. אם אתה מחפשים רעיון עסקי רווחי, משאית מזון היא רעיון נהדר בתנאי שעושים את זה נכון. התחום […]
איך לקוחות אוהבים לאכול את ההמבורגר שלהם ?
כאשר אתם שוקלים לפתוח עסק בתחום ההמבורגרים כדאי להסתמך על הניסיון הרב שנצבר בשוק הן בעולם אבל גם בארץ. אפשר להתייעץ עם מומחים בתחום כדי לקצר את הזמן להצלחה ולעשות מינימום טעויות.
איך לאחסן מזון במסעדה?
אחסנה נכונה של חומרי גלם במסעדה אחסנה נדרשת למזון יבש, מקורר וקפוא, בנוסף למשקאות ולסוגי אספקה שאינם מזון. המטרה היא שיהיו מספיק פריטים זמינים במלאי, כך שהמסעדה לא תיוותר ללא מצרכים בשל קלקול המזון או כל תקלה אחרת ותספוג בשל כך הפסדים כלכליים. קלקול מזון קורה לרוב בשל אחסנת פריטים למשך זמן ארוך מדיי. כמויות גדולות […]
איך לקבל סחורה מספקים למסעדה?
להיות מדויקים המטרה בפונקציית הקבלה היא להבטיח שהפריטים המסופקים, הם בדיוק מה שהוזמן. בצורה אידיאלית, עבור אימות של כמות ואיכות- האדם שהזמין את הפריט צריך לקבל אותו לידיו. בבתי עסק גדולים, תהליך שכזה אינו בר-ביצוע. שיטות קבלה ישנן שלוש שיטות ליישום קבלת סחורה: דרך "חשבוניות מס," קבלה 'עיוורת', וקבלה 'חצי עיוורת'. תחת שיטת "חשבוניות המס", […]
כיצד בוחרים ציוד למטבח של מסעדה?
צריך לשקול קיבולת, צורך, עלות, פונקציונאליות, היגיינה ובטיחות. בחירה נכונה של הציוד הינה חשובה מאוד ליכולת של העסק להגיע לרווחיות ולהקטנת הוצאות החזקת הציוד , בלאי ופחת.


עפ״י דירוג של 0 משתמשים