איך לבנות תפריט יינות?

תפריט יינות

ניתן לתאר יינות במגוון דרכים. יש מסעדות המציעות יינות בצמוד למנות העיקריות. אם הגישה הזו ננקטת, יש לתת שתי הצעות לכל מנה עיקרית: אחת בטווח המחירים הבינוני-נמוך, והאחרת בטווח המחירים הבינוני-גבוה. דבר זה מאפשר ללקוח לבצע בחירה של יין מבלי לדחות זאת לחלוטין בגלל המחיר. האפשרות הרווחת יותר במסעדות ישיבה היא תפריט יינות נפרד.

ניתן לתת ללקוח תפריט של היינות הפופולאריים ביותר, ולציין שיש רשימת יינות מפורטת יותר אצל מלצר היינות.

גישה זו מושכת לקוחות מסוימים, המעוניינים 'לעשות רושם' על חברם לסעודה- בין אם זו יציאה לארוחה חברתית או סעודה עם לקוח עסקי. מקובל תיאור קצר, המצביע על רמת היובש או המתיקות של היין, וסוגי המנות המתאימים ליין. בדרך כלל, מסעדות מציעות גם את 'יין הבית' לפי כוסות. הצעה כזו נותנת ערך גבוה, במיוחד ללקוח 'טירון' בענייני יין, שיכול להירתע מהמחשבה של הזמנת בקבוק יין שלם.

על מנת למצוא חן בעיני לקוחות המבינים ביינות, מספר הולך וגדל של מסעדות מציע יינות משובחים- לפי כוסות. שיפורים בטכניקות האחסנה מאפשרים את שמירת הבקבוקים הפתוחים במצב טרי לאורך זמן רב יותר. יש גם תפריטים המציעים חצאי בקבוקים. מלצרים מנוסים יכולים 'להפוך' הזמנות של כוס יין לרכישה של ½ בקבוק יין.

בציון יינות בתפריט, תמיד צריך להופיע לידם מספר סידורי. דבר זה מונע מהלקוח את הבושה של ביטוי שם היין בצורה לא נכונה. רוב הלקוחות מרגישים נוח להזמין יינות, אך לא תמיד חשים בנוח לבטא את שם היין. כוסות יין על שולחנות הם רמז עדין ללקוחות, שיין הוא אפשרות מבורכת במסעדה הזו.

מלצר יינות יכול להציע ידע נרחב ללקוחות וכן להוסיף נופך רחב יותר לאירוע. אבל יש לשים לב למינון ולא 'להפחיד' את הלקוחות או להרתיע אותם מכל טקס היין: בחירת היין, הפקק ומשמעותו, הטעם. המטרה היא למכור את היין, לא להרשים את האורחים בידע שיש לעובד על יין.

לא משנה מהי השיטה בה נוקטים, היינות שמוצעים צריכים להיות כאלו שימצאו חן בעיני הסועדים.

רוצה הכוונה למידע או יעוץ של מומחה - רשום לנו ונעזור לך עכשיו!

WhatsApp יצירת קשר

נותני שירות ויועצים בתחומים בו עוסק המאמר

שם המשרד

אנין יעוץ עסקי לענפי המזון והתיירות

מיקום

הרצליה

0

אבי גלצר

דירוג של 0 משתמשים
מקצועיות
0
זמינות
0
אמינות
0
שירות
0

דינה קידר

הלקוחות שלנו הם עסקים קטנים ובינוניים, ומוסדות בסקטור הפרטי והציבורי שמעוניינים לצמוח בצורה...

שם המשרד

קידר ייעוץ ארגוני

מיקום

חיפה

0
שעת ייעוץ חינם

דינה קידר

הלקוחות שלנו הם עסקים קטנים ובינוניים, ומוסדות בסקטור הפרטי והציבורי שמעוניינים לצמוח בצורה נכונה, להתייעל, למצוא מענה לדילמות, להתגבר על מכשולים, להתוות את הדרך להגיע ליעדים, למצוא את "הדבר הבא".

דינה קידר בעלת תואר שני מהטכניון בפסיכולוגיה ארגונית, ארגון וניהול, בעלת שנות ניסיון בעבודה בתחום הייעוץ והפיתוח הארגוני והעסקי.

אני מאמינה בהקשבה ומתן מענה מקצועי, מותאם וזמין ללקוחותינו על מנת לאפשר להם להגיע ליעדים אישיים, עסקיים וארגוניים במהירות ובדרך המלך.

למשרד ניסיון במגוון רחב של תחומי עיסוק ואתגרים.

הניסיון שלנו בתחומי תפעול העסק, ניהול, צוותים, גישור מאפשר לנו לתת סיוע הוליסטי במגוון תחומים, בתהליך סדור ואיכותי.

השירות המרכזי של המשרד הוא תהליך פיתוח עסקי ו/או ארגוני הכולל את כל השלבים הנדרשים כדי ליצור ולהטמיע את השינויים הנדרשים בעת פניית הלקוח. התהליך מתחיל בשלב של היכרות ואבחון ראשוני שהתוצר שלו הוא תמונת מצב, פערים, ויעדי הייעוץ. בשלב השני מפתחים פתרונות בעזרת מיטב השיטות לפיתוח פתרונות איכותיים השלב השלישי מוקדש ליישום הפתרונות ומתבסס על תכנית הטמעה תוך כדי מדידה שוטפת של התוצאות. תהליך מלא המבטיח זיהוי נכון של האתגרים, תיעדוף, פיתוח פתרונות והטמעתם. בנוסף, אנו מציעים תהליכים קצרים יותר לפי צרכי הלקוח: תכנית לפיתוח עסקי, תכנית עסקית, סקר שוק ובדיקת התכנות, תכנית הקמה וניהול שוטף של מיזם חדש, פיתוח מנהלים, הדרכות וסדנאות לפיתוח הקשרים בין העובדים, תהליכי גישור פנים ארגוניים ועוד.

דירוג של 0 משתמשים
מקצועיות
0
זמינות
0
אמינות
0
שירות
0
תכנית ממשלתית

יעוץ עסקי במסגרת מעו"ף (בסבסוד הרשות לעסקים קטנים במשרד הכלכלה)

שם המשרד

מיקום

0

אריה להב

דירוג של 0 משתמשים
מקצועיות
0
זמינות
0
אמינות
0
שירות
0
תכנית ממשלתית

יעוץ עסקי במסגרת מעו"ף (בסבסוד הרשות לעסקים קטנים במשרד הכלכלה)

אדי רובינצ'יק

יועץ עסקי עם ניסיון של שנה בלווי עסקים , הכנת תוכניות עסקיות וגיוס...

שם המשרד

א.ר.ייעוץ עסקי

מיקום

תל אביב - יפו

0
שעת ייעוץ חינם

אדי רובינצ'יק

יועץ עסקי עם ניסיון של שנה בלווי עסקים , הכנת תוכניות עסקיות וגיוס אשראי. התמחות בענף המסעדנות, קמעונאות, קבלני בנייה ויבואנים. ניסיון רב עם עסקים בהקמה.

יועץ עסקי עם ניסיון של שנה בלווי עסקים , הכנת תוכניות עסקיות וגיוס אשראי. התמחות בענף המסעדנות, קמעונאות, קבלני בנייה ויבואנים. ניסיון רב עם עסקים בהקמה.

דירוג של 0 משתמשים
מקצועיות
0
זמינות
0
אמינות
0
שירות
0
תכנית ממשלתית

יעוץ עסקי לעולים ותושבים חוזרים במסגרת מעלו"ת (בסבסוד משרד הקליטה )

משה בן מאיר

שמי משה בן מאיר , יועץ מס ומרתוניסט. כמי שרץ מרתונים של .ק"מ...

שם המשרד

משה בן מאיר - יועץ מס

מיקום

ראשון לציון

0
שעת ייעוץ חינם

משה בן מאיר

שמי משה בן מאיר , יועץ מס ומרתוניסט.
כמי שרץ מרתונים של .ק"מ כך גם בעסקים אני מלווה עסקים לטווח ארוך החל שלב הרעיון ועד הגשמת החלום העסקי שלהם.

אני עצמאי בתחום משנת בעל תואר ראשון במנהל עסקים E.B.A, נמנה בין חברי הנהלת לשכת יועצי המס, משמש כמרצה בקורסים יעוץ מס, הנהלת חשבונות וחשבות שכר ומנהל פורומים מקצועיים.

עד היום ליוויתי מאות עסקים בתחומים שונים ופתחתי תיקים רבים ברשויות המס.

 

יעוץ עסקי פתיחת תיקים הכנת תוכניות עסקיות הנהלת חשבונות לחברות הנהלת חשבונות לעצמאים חשבות שכר

דירוג של 0 משתמשים
מקצועיות
0
זמינות
0
אמינות
0
שירות
0

עמית דורון

חברת דורון עמית אינה עוד חברת ייעוץ, דורון עמית נמצא בעסקים כבר שנה...

שם המשרד

דורון עמית והצוות

מיקום

תל אביב - יפו

0
שעת ייעוץ חינם

עמית דורון

חברת דורון עמית אינה עוד חברת ייעוץ, דורון עמית נמצא בעסקים כבר שנה וחווה את המהפכה האדירה שאין כמותה בהיסטוריה העולמית משנות ה-ועד היום . הוא ידע זינוקים, ירידות והתקדם ביחד עם כל הטכנולוגיה התעשייתית והאנושית במהלך שנים אלה. מכאן באה לחברה יתרון עצום בייעוץ וליווי עסק. היום שעסקים נלחמים לקיום ומחפשים אפיקים נוספים או תמיכה בניהול נכון של החברה ויציאה ממשברים אף דוח אקסל או לימודים אקדמאיים יוכלו לעזור להם כי רק מי שיש לו ניסיון אדיר בתחום העסקים מכיר שבילים צדדיים וקיצורי דרך אופרטיביים יוכל לתמוך עסקים…ודורון הוא לא רק יועץ, דורון הקים ובנה מותגים כאשר הוא היזם הבעלים והמבצע ולא רק יועץ עסקי המדריך את האחר מתוך הספר התקשרו

דירוג של 0 משתמשים
מקצועיות
0
זמינות
0
אמינות
0
שירות
0
שם המשרד

מיקום

0
שעת ייעוץ חינם

מרטין פוקס

דירוג של 0 משתמשים
מקצועיות
0
זמינות
0
אמינות
0
שירות
0

משה דב

מתמחה בתקינה ורגולציה ובניהול והקמה של עסקים בתחום המזון/מסעדנות

שם המשרד

אשכולות

מיקום

0
שעת ייעוץ חינם

משה דב

מתמחה בתקינה ורגולציה ובניהול והקמה של עסקים בתחום המזון/מסעדנות

אשכולות בניהול משה דוב החברה המתמחה בתקינה ורגולציה בניהול והקמה של עסקים בתחום המזון/מסעדנות    

דירוג של 0 משתמשים
מקצועיות
0
זמינות
0
אמינות
0
שירות
0

אור אשר

ניסיון רב בניהול רכש, ייעוץ חקר שוק במציאת פתרונות בתחומי הרכש, ניהול פרויקטים,...

שם המשרד

אור אשר

מיקום

נתניה

0
שעת ייעוץ חינם

אור אשר

ניסיון רב בניהול רכש, ייעוץ חקר שוק במציאת פתרונות בתחומי הרכש, ניהול פרויקטים, סקר שוק, משא ומתן, התקשרויות, חוזים, ליווי כתיבת מכרזים, הסכמי שרות (השמה וכ"א), הוזלת עלויות, פרסום, מערכי מכירות ולוגיסטיקה. ידע וניסיון ע"פ חובת המכרזים ותקנותיו בחברות ציבוריות, לרבות בחינת ספקים, משלב הבקשה/התקשרות ועד להכנת מכרז, קבלת הצעות, הכנת ההסכם והזמנת עבודה/שירותים, תיחור ההצעות בהתאם לאמות מידה, ניהול מו"מ, בקרה על הליכי רכש והתקשרויות, ליווי המחלקות המקצועיות בניהול ההתקשרות ובקרת ההסכם עם הקבלן הנבחר.

ניסיון בניהול פרויקטים רחבי היקף וחוצי ארגון, ניהול ממשקים עם הלקוחות הפנימייםבחברה, ועם לקוחות חיצוניים, פרטיים, רשתות ומוסדיים.

ראייה רחבה, הבנה מסחרית ועסקית, יזמית, חדשנית ויצירתית. הבנה טכנית מעמיקה של כל מחלקות הארגון, התאמת הפתרונות לצרכיהם.

יוזמה, עצמאות, מנהיגות. ניהול והובלת צוות, עמידה ביעדים, עבודה תחת לחץ,אילוצים, וריבוי משימות.

אסרטיבית, בעלת הישגים והצלחות.

ניסיון רב בניהול רכש, ייעוץ חקר שוק במציאת פתרונות בתחומי הרכש, ניהול פרויקטים, סקר שוק, משא ומתן, התקשרויות, חוזים, ליווי כתיבת מכרזים, הסכמי שרות (השמה וכ"א), הוזלת עלויות, פרסום, מערכי מכירות ולוגיסטיקה. ידע וניסיון ע"פ חובת המכרזים ותקנותיו בחברות ציבוריות, לרבות בחינת ספקים, משלב הבקשה/התקשרות ועד להכנת מכרז, קבלת הצעות, הכנת ההסכם והזמנת עבודה/שירותים, תיחור ההצעות בהתאם לאמות מידה, ניהול מו"מ, בקרה על הליכי רכש והתקשרויות, ליווי המחלקות המקצועיות בניהול ההתקשרות ובקרת ההסכם עם הקבלן הנבחר. ניסיון בניהול פרויקטים רחבי היקף וחוצי ארגון, ניהול ממשקים עם הלקוחות הפנימייםבחברה, ועם לקוחות חיצוניים, פרטיים, רשתות ומוסדיים. ראייה רחבה, הבנה מסחרית ועסקית, יזמית, חדשנית ויצירתית. הבנה טכנית מעמיקה של כל מחלקות הארגון, התאמת הפתרונות לצרכיהם. יוזמה, עצמאות, מנהיגות. ניהול והובלת צוות, עמידה ביעדים, עבודה תחת לחץ,אילוצים, וריבוי משימות. אסרטיבית, בעלת הישגים והצלחות.

דירוג של 0 משתמשים
מקצועיות
0
זמינות
0
אמינות
0
שירות
0
תכנית ממשלתית

יעוץ עסקי במסגרת מעו"ף (בסבסוד הרשות לעסקים קטנים במשרד הכלכלה)

מנטור עסקי במסגרת קרן שמש

שם המשרד

מיקום

0

קוקי

דירוג של 0 משתמשים
מקצועיות
0
זמינות
0
אמינות
0
שירות
0

רוצה הכוונה למידע או יעוץ של מומחה - רשום לנו ונעזור לך עכשיו!

WhatsApp יצירת קשר

מאמרים נוספים

מזון והסעדה

icon

איך לתכנן את עיצוב התפריט?

רשימה של טיפים לעיצוב תפריט שיגביר את המכירות של המסעדה.

קראו עוד ›
icon

כיצד בוחרים ציוד למטבח של מסעדה?

צריך לשקול קיבולת, צורך, עלות, פונקציונאליות, היגיינה ובטיחות. בחירה נכונה של הציוד...

קראו עוד ›
icon

מה הן התלונות השכיחות ביותר בתחום המסעדות ואיך להימנע מהן?

מחקר של התאחדות המסעדות האמריקאית מצביע על כך, שבתחום המסעדנות, תלונות הלקוחות...

קראו עוד ›
לקריאת מאמרים נוספים בנושא מזון והסעדה

עסקי מזון ומסעדות

icon

איך להתמודד עם עליית מחירי תשומות בתחום המסעדות?

לטיפול בעליות במחירים יש צד פרקטי  וכן צד פסיכולוגי. האופן בו נטפל...

קראו עוד ›
icon

איך לאתר מפיץ מזון למסעדה?

מפיץ מזון המשרת מסעדות רבות, עלול לעיתים קרובות לפגוע בבית העסק. לפיכך...

קראו עוד ›
icon

איך לקבל סחורה מספקים למסעדה?

להיות מדויקים המטרה בפונקציית הקבלה היא להבטיח שהפריטים המסופקים, הם בדיוק מה...

קראו עוד ›
לקריאת מאמרים נוספים בנושא עסקי מזון ומסעדות

יש לכם שאלה?

טופס פניה ליועצים ונותני שירות

מבולבלים למי לפנות? לחץ כאן להתיעצות »

תפריט נגישות