מה עשו הפיצריות הטובות בעולם (לפחות ע"פ דעתנו)

מה עשו הפיצריות הטובות בעולם (לפחות ע"פ דעתנו)

  1. השתמשו במרכיבים באיכות יוצאת דופן: פיצריה דה מיקלה בנאפולי, איטליה, נודעה במיקור המרכיבים הטריים ביותר, כולל עגבניות סן מרצאנו, מוצרלה בופאלו ובזיליקום טרי. המחויבות שלהם לאיכות עזרה להם לזכות בהכרה כאחת הפיצריות הטובות בעולם.
  2. שלבו בין מתכונים מסורתיים וחדשניים: פיצריית ג'ינו סורבילו, הממוקמת בנאפולי, איטליה, משלבת טכניקות מסורתיות להכנת פיצה נפוליטנית עם תוספות חדשניות. הם מציעים פיצות מרגריטה קלאסיות לצד אפשרויות יצירתיות כמו "Cetara", ומעליהן אנשובי, זיתים וגרידת לימון Cetara.
  3. מסתייעים בצוות מיומן ונלהב: בפיצרייה ביאנקו בפיניקס, אריזונה, ארה"ב, הבעלים כריס ביאנקו מפקח באופן אישי על תהליך הכנת הפיצה. הצוות המיומן והנלהב שלו מכין בקפידה כל פיצה, ומבטיח שכל היבט, מהבצק ועד התוספות, מעוצב בצורה מושלמת.
  4. התקינו תנור עצים: "פפה בגראני", הממוקם בקאיאצו, איטליה, בולט בשימוש שלו בתנור עצים שנבנה בעבודת יד תוך שימוש באבן וולקנית מהר וזוב. החום העז והטעם המעושן של התנור תורמים לאיכות ולטעם יוצאי הדופן של הפיצות בסגנון נפוליטני.
  5. עקביות ביצור: "פרנק פפה פיצריה נפוליטנה", שנוסדה בניו הייבן, קונטיקט, ארה"ב, בשנת 1925, שמרה על איכות עקבית לאורך ההיסטוריה הארוכה שלה. הם דבקים בקפדנות במתכונים המקוריים שלהם ובשיטות הבישול שלהם, מה שמקנה להם מוניטין של מצוינות.
  6. תשומת לב להגשה: פיצריית Beddia בפילדלפיה, פנסילבניה, ארה"ב, מקדישה תשומת לב קפדנית להצגת הפיצות שלהם. כל פיצה מורכבת להפליא, עם תוספות הממוקמות אסטרטגית ליצירת סידור מזמין ומושך מבחינה ויזואלית.
  7. נעזרים במשוב לקוחות: L'Antica Pizzeria da Michele ברומא, איטליה, מעודדת משוב לקוחות ומשתמשת בו כדי לשפר ללא הרף. הם מקשיבים להעדפות הלקוחות שלהם ומתאימים את המתכונים שלהם בהתאם, כדי להבטיח שהפיצות שלהם עומדות בציפיות ואף עולות עליהן.
  8. מחויבות לשירות: Motorino Pizza, עם סניפים בניו יורק, ארה"ב והונג קונג, שמה דגש על שירות לקוחות יוצא דופן. הצוות הקשוב שלהם בקיא בפיצות, במרכיבים ובזיווגים שלהם, מה שגורם לכל לקוח להרגיש רצוי ומוערך.
  9. הפצה מפה לאוזן ובניית מוניטין: פיצריית מוצה, שנוסדה על ידי השפים הנודעים ננסי סילברטון, מריו בטאלי וג'ו בסטיאניץ', צברה פופולריות מפה לאוזן. עם מיקומים בלוס אנג'לס ובניופורט ביץ', קליפורניה, ארה"ב, המוניטין שלהם כפיצה מצטיינת התפשט במהירות, ומשך חובבי אוכל ממרחקים.
  10. חדשנות מתמשכת: פיצריית Ciro Salvo 50 Kalò בלונדון, בריטניה, מביאה חדשנות מתמשכת לתפריט שלה. הם משתפים פעולה עם יצרנים מקומיים, מתנסים בתוספות ייחודיות ומציגים מבצעים עונתיים כדי להפתיע ולשמח את לקוחותיהם.
  11. זכורו כי דוגמאות אלה מייצגות פיצריות ידועות, אבל המושג "הפיצרייה הטובה בעולם" יכול להשתנות בהתאם להעדפות אישיות והקשרים תרבותיים. מה אתם עשיתם כדי להבטיח שהפיצה שלכם תהיה בין הטובות … ,נו אם לא בעולם, אז לפחות בעיר שלכם?

רוצה הכוונה למידע או יעוץ של מומחה - רשום לנו ונעזור לך עכשיו!

WhatsApp יצירת קשר

נותני שירות ויועצים בתחומים בו עוסק המאמר

שם המשרד

אנין יעוץ עסקי לענפי המזון והתיירות

מיקום

הרצליה

0

אבי גלצר

דירוג של 0 משתמשים
מקצועיות
0
זמינות
0
אמינות
0
שירות
0

משה דב

מתמחה בתקינה ורגולציה ובניהול והקמה של עסקים בתחום המזון/מסעדנות

שם המשרד

אשכולות

מיקום

0
שעת ייעוץ חינם

משה דב

מתמחה בתקינה ורגולציה ובניהול והקמה של עסקים בתחום המזון/מסעדנות

אשכולות בניהול משה דוב החברה המתמחה בתקינה ורגולציה בניהול והקמה של עסקים בתחום המזון/מסעדנות    

דירוג של 0 משתמשים
מקצועיות
0
זמינות
0
אמינות
0
שירות
0

משה בן מאיר

שמי משה בן מאיר , יועץ מס ומרתוניסט. כמי שרץ מרתונים של .ק"מ...

שם המשרד

משה בן מאיר - יועץ מס

מיקום

ראשון לציון

0
שעת ייעוץ חינם

משה בן מאיר

שמי משה בן מאיר , יועץ מס ומרתוניסט.
כמי שרץ מרתונים של .ק"מ כך גם בעסקים אני מלווה עסקים לטווח ארוך החל שלב הרעיון ועד הגשמת החלום העסקי שלהם.

אני עצמאי בתחום משנת בעל תואר ראשון במנהל עסקים E.B.A, נמנה בין חברי הנהלת לשכת יועצי המס, משמש כמרצה בקורסים יעוץ מס, הנהלת חשבונות וחשבות שכר ומנהל פורומים מקצועיים.

עד היום ליוויתי מאות עסקים בתחומים שונים ופתחתי תיקים רבים ברשויות המס.

 

יעוץ עסקי פתיחת תיקים הכנת תוכניות עסקיות הנהלת חשבונות לחברות הנהלת חשבונות לעצמאים חשבות שכר

דירוג של 0 משתמשים
מקצועיות
0
זמינות
0
אמינות
0
שירות
0

רוצה הכוונה למידע או יעוץ של מומחה - רשום לנו ונעזור לך עכשיו!

WhatsApp יצירת קשר

מאמרים נוספים

איך להקים עסק

icon

הכירו את הטעויות הנפוצות שיזמים חדשים עושים

מהן הטעויות הנפוצות ביותר שיזמים חדשים עושים וכיצד להימנע מהן פתיחת עסק...

קראו עוד ›
icon

איך להפוך תחביב לעסק קטן

איך להפוך תחביב לעסק קטן פתיחת עסק קטן יכולה להיות חוויה מתגמלת...

קראו עוד ›
icon

הקמתי עסק חדש, באיזו צורה עליי להתאגד?

טרם הקמת העסק, אתם נדרשים לבחור באיזו צורת התאגדות להירשם. אפשר להתאגד...

קראו עוד ›
לקריאת מאמרים נוספים בנושא איך להקים עסק

מזון ומסעדות

icon

האם אתם מכירים את המגמות בתחום המסעדות?

המגמות בתעשייה משקפות באופן ישיר שינויים בחברה בה התעשייה פועלת. מנהל המודע...

קראו עוד ›
icon

מדריך לעסק של FOOD TRUCK

כיצד להקים עסק של Food Truck – משאית מזון כדי להקים עסק...

קראו עוד ›
icon

איך לאחסן מזון במסעדה?

אחסנה נכונה של חומרי גלם במסעדה אחסנה נדרשת למזון יבש, מקורר וקפוא,...

קראו עוד ›
לקריאת מאמרים נוספים בנושא מזון ומסעדות

יש לכם שאלה?

טופס פניה ליועצים ונותני שירות

מבולבלים למי לפנות? לחץ כאן להתיעצות »

תפריט נגישות