מה עשו הפיצריות הטובות בעולם (לפחות ע"פ דעתנו)
- השתמשו במרכיבים באיכות יוצאת דופן: פיצריה דה מיקלה בנאפולי, איטליה, נודעה במיקור המרכיבים הטריים ביותר, כולל עגבניות סן מרצאנו, מוצרלה בופאלו ובזיליקום טרי. המחויבות שלהם לאיכות עזרה להם לזכות בהכרה כאחת הפיצריות הטובות בעולם.
- שלבו בין מתכונים מסורתיים וחדשניים: פיצריית ג'ינו סורבילו, הממוקמת בנאפולי, איטליה, משלבת טכניקות מסורתיות להכנת פיצה נפוליטנית עם תוספות חדשניות. הם מציעים פיצות מרגריטה קלאסיות לצד אפשרויות יצירתיות כמו "Cetara", ומעליהן אנשובי, זיתים וגרידת לימון Cetara.
- מסתייעים בצוות מיומן ונלהב: בפיצרייה ביאנקו בפיניקס, אריזונה, ארה"ב, הבעלים כריס ביאנקו מפקח באופן אישי על תהליך הכנת הפיצה. הצוות המיומן והנלהב שלו מכין בקפידה כל פיצה, ומבטיח שכל היבט, מהבצק ועד התוספות, מעוצב בצורה מושלמת.
- התקינו תנור עצים: "פפה בגראני", הממוקם בקאיאצו, איטליה, בולט בשימוש שלו בתנור עצים שנבנה בעבודת יד תוך שימוש באבן וולקנית מהר וזוב. החום העז והטעם המעושן של התנור תורמים לאיכות ולטעם יוצאי הדופן של הפיצות בסגנון נפוליטני.
- עקביות ביצור: "פרנק פפה פיצריה נפוליטנה", שנוסדה בניו הייבן, קונטיקט, ארה"ב, בשנת 1925, שמרה על איכות עקבית לאורך ההיסטוריה הארוכה שלה. הם דבקים בקפדנות במתכונים המקוריים שלהם ובשיטות הבישול שלהם, מה שמקנה להם מוניטין של מצוינות.
- תשומת לב להגשה: פיצריית Beddia בפילדלפיה, פנסילבניה, ארה"ב, מקדישה תשומת לב קפדנית להצגת הפיצות שלהם. כל פיצה מורכבת להפליא, עם תוספות הממוקמות אסטרטגית ליצירת סידור מזמין ומושך מבחינה ויזואלית.
- נעזרים במשוב לקוחות: L'Antica Pizzeria da Michele ברומא, איטליה, מעודדת משוב לקוחות ומשתמשת בו כדי לשפר ללא הרף. הם מקשיבים להעדפות הלקוחות שלהם ומתאימים את המתכונים שלהם בהתאם, כדי להבטיח שהפיצות שלהם עומדות בציפיות ואף עולות עליהן.
- מחויבות לשירות: Motorino Pizza, עם סניפים בניו יורק, ארה"ב והונג קונג, שמה דגש על שירות לקוחות יוצא דופן. הצוות הקשוב שלהם בקיא בפיצות, במרכיבים ובזיווגים שלהם, מה שגורם לכל לקוח להרגיש רצוי ומוערך.
- הפצה מפה לאוזן ובניית מוניטין: פיצריית מוצה, שנוסדה על ידי השפים הנודעים ננסי סילברטון, מריו בטאלי וג'ו בסטיאניץ', צברה פופולריות מפה לאוזן. עם מיקומים בלוס אנג'לס ובניופורט ביץ', קליפורניה, ארה"ב, המוניטין שלהם כפיצה מצטיינת התפשט במהירות, ומשך חובבי אוכל ממרחקים.
- חדשנות מתמשכת: פיצריית Ciro Salvo 50 Kalò בלונדון, בריטניה, מביאה חדשנות מתמשכת לתפריט שלה. הם משתפים פעולה עם יצרנים מקומיים, מתנסים בתוספות ייחודיות ומציגים מבצעים עונתיים כדי להפתיע ולשמח את לקוחותיהם.
- זכורו כי דוגמאות אלה מייצגות פיצריות ידועות, אבל המושג "הפיצרייה הטובה בעולם" יכול להשתנות בהתאם להעדפות אישיות והקשרים תרבותיים. מה אתם עשיתם כדי להבטיח שהפיצה שלכם תהיה בין הטובות … ,נו אם לא בעולם, אז לפחות בעיר שלכם?
רוצה הכוונה למידע או יעוץ של מומחה - רשום לנו ונעזור לך עכשיו!
WhatsApp יצירת קשרנותני שירות ויועצים בתחומים בו עוסק המאמר
משה דב
מתמחה בתקינה ורגולציה ובניהול והקמה של עסקים בתחום המזון/מסעדנות
אשכולות בניהול משה דוב החברה המתמחה בתקינה ורגולציה בניהול והקמה של עסקים בתחום המזון/מסעדנות
משה בן מאיר
שמי משה בן מאיר , יועץ מס ומרתוניסט. כמי שרץ מרתונים של .ק"מ...
משה בן מאיר - יועץ מס
ראשון לציון
משה בן מאיר
שמי משה בן מאיר , יועץ מס ומרתוניסט.
כמי שרץ מרתונים של .ק"מ כך גם בעסקים אני מלווה עסקים לטווח ארוך החל שלב הרעיון ועד הגשמת החלום העסקי שלהם.
אני עצמאי בתחום משנת בעל תואר ראשון במנהל עסקים E.B.A, נמנה בין חברי הנהלת לשכת יועצי המס, משמש כמרצה בקורסים יעוץ מס, הנהלת חשבונות וחשבות שכר ומנהל פורומים מקצועיים.
עד היום ליוויתי מאות עסקים בתחומים שונים ופתחתי תיקים רבים ברשויות המס.
יעוץ עסקי פתיחת תיקים הכנת תוכניות עסקיות הנהלת חשבונות לחברות הנהלת חשבונות לעצמאים חשבות שכר